Teamutveckling

Vill ni utvecklas som team?

Jag hjälper er att skapa tillit och en gemensam väg framåt

Jag arbetar med team och grupper inom olika yrkeskårer, alltifrån läkare till snickare. Innan jag startade min egen verksamhet arbetade jag med teamutveckling på Volvo AB under många år.  Jag har stöttat team och ledare igenom stora förändringar på kort tid, men även funnits med i ett längre perspektiv för att säkerställa kontinuerlig utveckling. 

Kontakta mig gärna, så pratar vi om vad som kan passa just för ert team.

Jag börjar alltid med en nulägesanalys för att identifiera var gruppen eller teamet befinner sig. Vi tittar på de största utmaningarna och vad som upptar den största delen av energin i gruppen.

När nuläget är tydligt så formulerar vi ett önskat läge tillsammans för att sätta mål med resan framåt och vi lägger upp en lämplig plan med delmål.

Därefter bokar vi in ett antal tillfällen med övningar och workshops.  Varje session ska leda till ett nästa steg för gruppen att arbeta på till gången därpå. Detta ser olika ut beroende på situation och grupp. 

I mitt arbete utgår jag både från Susan Wheelans forskning samt de slutsatser jag själv dragit under de år som jag coachat team och grupper.  Jag anpassar mig efter den situation som råder och den kraft och vilja som finns hos ledare och gruppmedlemmar. 

En av nycklarna för att utvecklas som grupp är i mina ögon att skapa en miljö med öppenhet och tillit där det går att prata om det som är viktigt.

"What stands out about Emelie is first and foremost her positive and engaging personality that brings energy to the whole team. Second she has a coaching mindset and great facilitations skills and she can handle any kind of audience from the hardcore technicians to senior leaders."  

- Karin Höök, Agiltec Göteborg

Emelie Sundborn


Jag är Diplomerad Professionell Coach & Förändringsledare från Gothia Akademi. Utbildad i NLP,  ansluten till International Coach Federation (ICF) och är Associate Certified Coach.  Läs mer här om ICF. 

Civilingenjör i Maskinteknik, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg

Jag finns på

Arkipelagen Företagscenter
Järnvågsgatan 3 i Göteborgs centrum eller
Stora Åvägen 21 i Askim Sisjön


Jag kan även komma till er arbetsplats och erbjuder också samtal via Skype. 

Skicka gärnaett meddelande för att bli kontaktad om ett första möte

 
 
mobil: 0709-380038
email: emelie@sundborncoaching.se
besöksadresser :
Järnvågsgatan 3 GöteborgStora Åvägen 21 Askim

© Copyright Sundborn Coaching