Virtuellt Samarbete

Samarbeta effektivt på distans


Med anledning av att många organisationer snabbt behöver ställa om till distansarbete i samband med covid - 19,  så har vi satt samman ett expertteam som just nu erbjuder  fri konsultation i att leda, mötas och samarbeta effektivt virtuellt. Vi värnar särskilt om myndigheter med samhällskritiska uppdrag, men alla verksamheter erbjuds möjligheten. Utifrån er specifika situation stöttar vi er med hur ni kan:

- Få en överblick över era behov och vad ni bör fokusera på för att lyckas.

- Designa och facilitera era virtuella möten, workshops och events effektivt, kreativt och mänskligt.

- Leda och utveckla era virtuella team till hög effektivitet, kreativt samspel och självledande förmåga.

Vårt team hjälper dig

Carl Johan Lillieroth, Kvadrat, Emelie Sundborn, Sundborn Coaching och Lennart Wärmlind, Videcio.

Vi är experter på metoder, arbetssätt och beteenden i virtuellt samarbete och kan stötta er oavsett teknisk plattform. Våra uppdrag har inneburit coachning av en mängd ledare och medlemmar i virtuella team samt design och facilitering av virtuella möten, workshops och större events. Vi har också stöttat i framtagning och genomförande av strategier, utbildningar och praktiska guider i virtuellt samarbete.

Idag behöver vi kunna leda, mötas och samarbeta virtuellt mer effektivt, kreativt och mänskligare än någonsin. Vi är ett expertteam som har virtuellt samarbete i vårt DNA. Redan för femton år sedan antog vi utmaningen att utveckla lika effektiva virtuella team som fysiska. Vi lyckades och fick förtroendet att, tillsammans med forskare och andra experter, bygga upp Volvo Groups interna konsult- och utbildningsverksamhet för virtuellt samarbete.  Även på Stockholms Stad och Västra Götalandsregionen har vi stärkt förmågorna.

 
 
mobil: 0709-380038
email: emelie@sundborncoaching.se
besöksadresser:
Järnvågsgatan 3 Göteborg / Stora Åvägen 21 Askim

© Copyright Sundborn Coaching