Coaching

Företag

Jag hjälper individer att utvecklas

Behöver ni en utomstående part som kan stötta individer lite extra? Som coach kan jag hjälpa till att belysa nya perspektiv för att hitta lösningar. Jag kan även vara ett bollplank och stöd igenom förändringen.  

Coaching kan vara effektivt om att man vill bli bättre på att leda sig själv, eller om man vill utvecklas inom ett specifikt område. Coaching kan även vara gynnsamt om man vill skapa struktur, få ny energi för att genomföra något, eller om man vill jobba med att ändra tankebanor, vanor och beteenden. 

Jag coachar både medarbetare och ledare. Jag coachar både på svenska och engelska och har sju års erfarenhet av att jobba med team och individer från olika kulturer.

 En fördelaktig effekt av coachning är att man lär sig om det coachande förhållningssättet, vilket man sedan kan använda i sitt eget arbete, både som medarbetare och som ledare.

Jag har stor erfarenhet från IT-branschen efter mina år på Volvo IT och Volvo Group. Där arbetade jag med organisationsförändringar samt coachning av grupper och ledare genom större förändringar. De sista två åren har jag även arbetat med att utbilda läkare i ledarskap i Västra Götalandsregionen.  

Jag anlitas ofta som en oberoende stödfunktion till HR och är idag kopplad till flera företag, framförallt inom tekniska branscher.  


Vid ett nytt samarbete inleder jag ofta med ett trepartssamtal där klient, närmsta chef och jag träffas för att dra upp riktlinjer för hur vi ska arbeta tillsammans. Vi sätter mål och bestämmer hur vi ska följa upp under arbetets gång. Det är viktigt att klienten får träffa mig för att få en känsla för om hen vill bli coachad av just mig. Det krävs att tillit finns för att coachningen ska fungera.

I de flesta fall när jag blir inkopplad får klienten fria händer att själv bestämma vad hen vill prata med mig om och rapporterar själv till närmsta chef kring hur arbetet går. Men olika former passar olika situationer och jag är flexibel med hur vi väljer att lägga upp arbetet. 

Under "Om Sundborn Coaching" kan ni läsa mer om mina utbildningar och certifikat.  Jag är ansluten till ICF.

Referenser


"Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Emelie i flera olika sammanhang och projekt hos oss på Skanska. Emelie är i sin yrkesroll kreativ och kommer gärna med lösningar som är affärsorienterade och anpassade för den verksamhet som vi arbetar i. Hennes personlighet bidrar med energi, glädje och kunskap. Jag kan varmt rekommendera Emelie som coach, rådgivare inom bland annat frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering."

– Fannie Wretensjö, HR Generalist Skanska Sverige AB

"Coachningen med Emelie har specifikt gett mig de verktyg jag behövde för att ta mig vidare i min professionella utveckling och generellt gjort mig till en mycket gladare och tryggare person. Emelie har en unik förmåga att kombinera sina många erfarenheter och stora kunskap som coach med en personlighet och energi som skapar fantastiska resultat i samarbetet.”  

– Michaela Bergström, Swedish Match

"Emelie has that finesse of lurring out the best out of people, as individual or in team setups. And not just through a compelling and inspiring approach, but also through a sharp-edged knowledge and track record. I'm glad we crossed paths in several roles over the years. Fact that she is now pursuing her passion helping others to grow in their personal journey is an opportunity for all of you to connect with Emelie."  

- Christophe Abrassart, HCL Technologies

För ett första möte, fyll gärna i formuläret nedan så återkommer jag så fort jag kan. Det går även fint att ringa eller maila.

 
 
mobil: 0709-380038
email: emelie@sundborncoaching.se
besöksadresser:
Järnvågsgatan 3 Göteborg / Stora Åvägen 21 Askim

© Copyright Sundborn Coaching