Coaching

Privatpersoner

Vill Du maximera din potential & få stöttning i förändring?

Min drivkraft är att hjälpa människor att utvecklas.  Jag har själv gjort större förändringar i mitt liv och har stöttat många av mina klienter i att göra medvetna val för att få det så som de önskar.  Det kan exempelvis vara yttre förändringar som krävs eller kanske  nya beteenden och tankesätt som är betydelsefulla och påverkar livet.

I korthet handlar coachning om att hjälpa människor att hitta sina egna svar på vart de vill,  att hjälpa dem att hitta vägen dit, och att stötta i hur de får det gjort.  Vägen till ett önskat läge ser väldigt olika ut beroende på vem jag coachar och vart de vill. 

Referenser 

"Jag träffade Emelie när jag var mitt i processen att ifrågasätta invanda mönster kring mitt arbete, vilka roller jag haft och vad jag ville göra framåt.  Jag saknade energi och lust att söka ett nytt, liknande jobb som mina tidigare. Emelie hjälpte mig att ringa in och sätta ord på mina tankar. Hon förde våra samtal framåt med en tydlig struktur, mycket energi och förlösande skratt. Hennes avslappande inställning till samtalen och förmåga att se det jag själv inte såg gjorde att jag lämnade våra samtal full av energi och med konkreta aktiviteter som jag ville ta tag i." 

- Fredrik Lohnér

"What stands out about Emelie is first and foremost her positive and engaging personality that brings energy to the whole team. Second she has a coaching mindset and great facilitations skills and she can handle any kind of audience from the hardcore technicians to senior leaders."  

- Karin Höök, Agiltec

 

Jag coachar privatpersoner i många olika ämnen. Kanske vill man få energi i att söka nytt jobb eller våga ta steget till en förändring? Kanske behövs hjälp att reflektera strukturerat och sätta upp en konkret plan för att ta sig mot den situation man vill ha?

Det kan även handla om att börja tänka i nya banor för att skapa det liv man vill ha. Eller få hjälp med att belysa sina styrkor inför utmanande situationer.

Jag inleder alltid mina samarbeten med ett första kostnadsfritt möte där vi lär känna varandra och säkerställer att tillit finns. Det är en förutsättning för att coachningen ska fungera.

I den mån det går så sätter vi också upp ett övergripande mål för coachningen och pratar om hur vårt samarbete ska se ut. Fyll i formuläret nedan för att boka ett första möte.

"Coachning är en kreativ och tankeväckande process där klienten inspireras till att maximera sin personliga och professionella potential"

Emelie Sundborn


Jag är Diplomerad Professionell Coach & Förändringsledare från Gothia Akademi.  Utbildad i NLP,  ansluten till International Coach Federation (ICF) och är Associate Certified Coach.  Läs mer här om ICF. 

Civilingenjör i Maskinteknik, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg

Jag tar emot mina klienter på:

Arkipelagen Företagscenter
Järnvågsgatan 3 i Göteborgs centrum eller
Stora Åvägen 21 i Askim Sisjön


Jag erbjuder ävensamtal via Skype. 

Skicka  ett meddelande för att bli kontaktad om ett första möte

 
 
mobil: 0709-380038
email: emelie@sundborncoaching.se
besöksadresser:
Järnvågsgatan 3 Göteborg / Stora Åvägen 21 Askim

© Copyright Sundborn Coaching